Ізоаміловий спирт, марка А

900,00 грн.

Clear selection
Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Ізоаміловий спирт є однією із ароматичних сполук, які використовуються різними промисловостями. Ізоаміловий спирт є особливим розчинником, який часто відзначається від інших органічних розчинників, своїм характерним запахом груші.

Що ж таке ізоаміловий спирт?

Ізоаміловий спирт є широко розповсюдженим розчинником, який використовується для ароматизаторів та у виробництві багатьох синтетичних ароматів та продуктів. Його відносно низький екологічний профіль допомагає використовувати його у різних областях.

Ідентифікація продукції:

Застосування ізоамілового спирту

Як зазначалося вище, ізоаміловий спирт є розчинником, який, в основному, використовується приготування фруктових ароматизаторів, таких як абрикос, банан, апельсин, слива, солод, гриби, а також аромат віскі. Крім цього, він є сировиною для виробництва синтетичного бананового масла. Це один із компонентів аромату чорного трюфеля. Використовується й для оцінки (в лабораторних умовах і з застосуванням бутирометрів для молока) жиру в молоці та молочних продуктах.

Хімічний органічний розчинник ізоаміловий спирт є основним інгредієнтом реагенту Козака, який використовується для бактеріальної діагностики індольного тесту. Завдяки наявним властивостям, даний спирт є головним компонентом для пригнічування піни, яка впливає на поверхневий натяг мікроемульсій.

В якості розчинника дана сполука знаходить використання майже у кожній галузі промисловості. Ціна на ізоаміловий спирт є такою, що по платоспроможності, він потрапляє між загальними вуглеводневими розчинниками та кетонами з меншою молекулярною масою.

Парафін добре розчиняється у ізоаміловому спирті.

Подана речовина є розчинником у багатьох друкарських фарбах, лаках та камедях. Деякі високомолекулярні ефіри і пластик включають системи на основі ізоамілового спирту, наприклад ефіри целюлози або ж формальдегід сечовини.

У фармацевтиці не обійшлось без використання цієї сполуки. Адже, вона виступає вихідною сировиною для створення таких препаратів, як валідол, корвалол та амілнітрит.

Похідним ізоамілового спирту є р-метоксициннамат, яке використовують в якості УФ-абсорбера в деяких косметичних засобах та парфумерії.

Пропонуємо вам ознайомитись з показниками якості на ізоаміловий спирт:

Показники Норматив Випробування
1 Зовнішній вигляд Безбарвна жовтувата прозора масляниста рідина Відпов.
2 Запах Неприємно дратівливий запах Відпов.
3 Масова частка основної речовини, % ≥99.0 99.48
4 Індекс рефракції nD/20 1.406-1.410 1.4080
5 Специфічна густина (d25/25) 0.807-0.813 0.8090
6 3-метил-1-бутанол, % ≥80.0 81.28
7 2-метил-1-бутанол, % ≤20.0 18.20

Дізнатись яка ціна та як купити ізоаміловий спирт марки А

Доставка здійснюється перевізниками Нова Пошта, Делівері, САТ, або самовивозом зі складів у м.Львів.

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Фасування, кг

4,1 кг