» » » » Цинк стеариновокислий (стеарат цинку)

Цинк стеариновокислий (стеарат цинку)

120,00 грн.37500,00 грн.

Стеарат цинку формула C36H70O4Zn
Пропонуємо дізнатись ціну та купити цинк стеариновокислий (стеарат цинку)

Clear selection
Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Цинку стеарат властивості

Стеарат цинку (цинк стеариновокислий) є хімічною сполукою з наступними характеристиками:
1. Вміст золи: 12,8 – 14,2%;
2. Вільні жирні кислоти: макс. 1,5%;
3. Вологість: макс.0,5%;
4. Температура плавлення: 118- 125°С.

Цинк стеарат в косметиці

Стеарат цинку — це цинкове мило, відоме для відштовхування води, і використовується в косметичній галузі та галузі особистої гігієни як мастило. Це нерозчинна сіль, виготовлена ​​з комерційної стеаринової кислоти, м’якої жирної кислоти, що використовується як пом’якшувальний і мастильний матеріал, і часто поєднується з оксидом цинку. Стеарат цинку, як вважають, володіє в’яжучими і антисептичними властивостями, хоча проведено дещо мало досліджень, які б підтвердили це. Однак цинк, як відомо, має антибактеріальні та противірусні властивості. Стеарат цинку використовується для додання глянцю в деяких промислових цілях і може демонструвати цю властивість також у косметичних засобах та засобах особистої гігієни.

Стеарат цинку – FDA і CIR.

Заходи безпеки / побічні ефекти:

База даних Cosmetics Database розглядає цинк-стеарат як інгредієнт від низької до середньої небезпеки залежно від використання. У ньому перераховані проблеми, пов’язані з раком, алергією, імунотоксичністю, токсичністю системи органів, на основі високих рівнів споживання цього інгредієнта, наданих тваринам, або проведених досліджень. Список екологічних канадських внутрішніх речовин класифікує його як високого пріоритету хімічний інгрідієнт у сфері охорони здоров’я людини і очікується, що він буде токсичним або шкідливим, хоча ці класифікації базуються на дослідженнях професійної небезпеки, які призвели до респіраторних проблем після тривалого впливу.

За даними OSHA, стеарат цинку є подразником для людини, але “має низьку гостру токсичність у експериментальних тварин. Чистий стеарат цинку не подразнює шкіру кролика. Стеарати цинку практично нетоксичні для щурів при безпосередньому вживанні”.

У порівнянні з іншими металевими стеаратами, стеарат цинку має низьку температуру плавлення, тобто він має здатність до рівномірного розширення при нагріванні.

Цинку стеарат застосування

Стеарат цинку в основному купується для використання в пластмасовій та гумовій промисловостях, де він використовується як мастило або ж як порошкоподібний агент. Цинк стеариновокислий функціонує як поглинач кислоти та допоміжний засіб для обробки в деяких застосуваннях поліолефінів. Крім цього, він покращує абразивність шліфувальних машин і діє як речовина, яка надає фарбам та покриттям матового кольору. У конструкціях стеарат цинку у вигляді порошку використовують як гідрофобний агент для штукатурок.

Купити цинк стеариновокислий можна у різних формах — у вигляді порошку або у вигляді пилу, а також він міститься в продуктах як похідні від тваринної або рослинної сировини.

Порошковидний стерат цинку являє собою дрібні частинки з високою площею активної поверхні, що володіють високою диспергованістю у кінцевих застосуваннях, мають гарну сумісність з іншими порошковими сумішами та середню насипну щільність.

Гранули стеарату цинку володіють вільною структурою, дуже низьким пилом, хорошою диспергованістю у полімерах. Крім цього, вони володіють легкістю в обігу та точному дозуванню, високою об’ємною щільністю. Тобто, загалом, гранульовані фракції виготовляються для потреб клієнтів.

Стеарат цинку може знаходитись у вигляді дуже дрібного пилу та володіти здатністю до утворення абсолютно вільних гранул сумісних з порошковими сумішами, володіє високою об’ємною щільністю та точністю.

Крім цього, відомий ще один тип — великих гранул або луски. Для такого цинку стеариновокислого (окрім дещо нижчої ціни на цей препарат) характрений низький потенціал до утворення пилу, придатність до зберігання в силосі та інших кормах, вільна текучість, висока стійкість до стирання. Дана форма використовується для покращення промислової гігієни.

Таблетована форма стеарату цинку володіє абсолютністю, придатністю до зберігання в силосі, вільною текучістю, довговічністю, високою стійкістю до стирання та покращує промислову гігієну.

Крім стеарату цинку використовуються безліч інших металічних стеаратів (наприклад стеарат кальцію), які мають значне місце в промисловості.

Дізнатись яка ціна та купити цинк стеариновокислий (стеарат цинку)

Доставка здійснюється перевізниками Нова Пошта, Делівері, САТ, або самовивозом зі складів у м.Львів.

Додаткова інформація

Вага Невідомо
Фасування, кг

1 кг, 20 кг, 500 кг