Триетаноламін

1900,00 грн.31000,00 грн.

Формула C6H15NO3

Clear selection
Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Дізнатись яка ціна та купити триетаноламін

Доставка здійснюється перевізниками Нова Пошта, Делівері, САТ, або самовивозом зі складів у м.Львів.

Зовнішній вигляд триетаноламіну це в’язка рідина від жовтого до коричневого кольору. Масова частка основної речовини у цій субстанції становить від 70% до 75%.

Триетаноламін, також відомий як троламін і часто має скорочені назви TELA або TEA, являє собою органічне з’єднання з формулою C6H15NO3. Це і третинний амін, і тріалкоголь, і, як і інші аміни, це слабкий луг.

Використання ТЕА

Цей інгредієнт використовується в якості балансеру рН в косметичних препаратах в різних продуктах – від лосьйону для шкіри, гелів для тіла, зволожувачів, шампунів, піни до гоління. Триетаноламін має рН 5-6, що аналогічно рН шкіри. Очищаючі молочні або кремові емульсії на основі ТЕА, найкращі засоби для зняття макіяжу.

Ще одним поширеним застосуванням ТЕА є комплексоутворюючий агент для іонів алюмінію у водних розчинах.

Триетаноламін використовується в якості емульгатора і поверхнево-активної речовини.

TEA використовується в фотографічній обробці (галогеніди срібла) і був рекомендований фотографами-любителями як корисний алкай.

Назва показників Відповідно нормативу Фактичне
1 Зовнішній вигляд Прозора гігроскопічна рідина Відпов.
2 Масова частка триетаноламіну,%, не менше 85 85.7
3 Масова частка монодиетаноламінів, води, неідентифікованих домішок, %, не більше 15 12.2
4 В т.ч. масова частка води 1.0 0.2
5 Масова частка аміаку,%, не більше 1.5 0.80
6 Густина, г / см3, не більше 1.250 1.140

Додаткова інформація

Фасування, л

10 л, 200 л