Головна » Новини » Новини » Загальні Використання Для Порошкових Металів

Загальні Використання Для Порошкових Металів

Якщо ви обговорюєте найкращу формулу або метал, який використовуватимете для вашого виробничого бізнесу, ви можете бути здивовані, дізнавшись, що порошкові метали мають стільки ж застосувань, скільки їх металеві сплави. Насправді, додавання порошкового металу до основного сплаву може збільшити певні бажані властивості та зменшити певні небажані властивості продукції.

Порошкові метали є надзвичайно універсальними і приводять до меншої кількості відходів, коли вони використовуються для виготовлення певних деталей і покриттів для інших металів. Наші найпопулярніші порошкові метали включають червоний і чорний оксид міді, нікель, алюміній, олово і мідь.

Алюмінієвий порошок — порошок алюмінію неймовірно універсальний метал. Його вогненебезпечні властивості роблять його ідеальним для феєрверків і піротехніки. Він використовується для створення металевих фарб, і він використовується у виробництві сонячних батарей в секторі зеленої енергії.

Порошок вісмуту — порошок вісмуту часто використовується при створенні сплавів, включаючи сталь, алюміній і мідні сплави, і він може бути використаний як заміна для свинцю при виробництві радіаційно-захисних продуктів. Він також використовується для виробництва батарей і у створенні зварювальних стрижнів.

Порошок оксиду кадмію — порошок оксиду кадмію часто використовується для створення сплавів срібла та для глазурі, що використовуються на кераміці та для гальванічної сталі. Це також популярний вибір для виробництва прозорих провідників, напівпровідників і нікель-кадмієвих батарей.

Гранульована мідь — мідь в гранулах найчастіше використовується для виготовлення самозмащувальних підшипників, але також використовується в ливарному виробництві, у виробництві фрикційних компонентів і мастильних матеріалів і для деяких типів покриттів.

Залізо порошок — порошок заліза використовується в багатьох галузях промисловості від механічної фільтрації. Зазвичай використовують порошок заліза, включаючи виготовлення магнетиків і магнітних продуктів, в друци, зміцнення заліза і створення фрикційних виробів, таких як гальмівні колодки. Залізо гранульоване також може бути використане в зварювальній промисловості і для покриття поверхні. Цей реагент навіть може бути використаний для створення певних типів барвників і плям.

Марганцевий порошок — порошок марганцю найчастіше використовується в металургійній та залізовиробничій промисловості для створення сплавів для виготовлення інструментів і машин. Сталь і сплави заліза часто використовуються для створення автомобільних деталей і матеріалів для будівельної галузі.

Порошок нікелю — порошок нікелю поєднується з іншими металами, включаючи сталь і залізо, в тих випадках, коли стійкість до корозії є обов’язковою, як у морській промисловості.

Червоний і чорний оксид міді — ці порошкові метали утворюються шляхом об’єднання оксидів міді з міддю. Вони найчастіше використовуються для обробки деревини та пігментів у глазурі та кераміці.

Олово гранульоване — олово гранульоване, а також його порошки М і SW в основному використовуються при розпиленні для корозійної стійкості. Також використовується у виробництві потужних магнітів і самозмазуючих підшипників.

Цинковий порошок — порошок цинку неймовірно універсальний. Він може бути використаний для виготовлення оцинкованої сталі і для створення латуні. Він також використовується в деяких видах фарб і для прецизійного лиття під тиском, а також для металізації інших типів металів.

Замовлення порошків і металів, необхідних для ваших деталей і виробів

Доставка здійснюється перевізниками Нова Пошта, Делівері, САТ, або самовивозом зі складів у м.Львів.